• Késő menzesz utáni pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktornő!

        Tavaly júniusban abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert kisbabát szeretnénk a férjemmel. Mindjárt az első hónapban teljesen kimaradt a vérzésem. Elmentem orvoshoz, és azt mondták ez elfordulhat néha. Azóta nagyjából rendben volt a mostani alkalomig. Az átlagos 30 naphoz képest a 47.napon jött meg. Csak 4-5 napig szokott tartani, ami most is így volt, csakhogy azóta 3-4 naponta visszatér egy kicsit első napon reggel rendes vérzésként majd napközben csúnya barna folyásként, vérzésként.

        Hormonális problémám lenne vagy valami más oka lehet?

        Előre is köszönöm válaszát.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom megmondani, mi okozhatja a rendellenes vérzést, mert nagyon sok oka lehet. A fogamzásgátlóval biztosan nem függ össze, azt már nagyon régen abbahagyta, és azóta helyreállt a vérzése is. Vagy átmeneti hormonzavar, vagy pl. petefészek ciszta, vagy fertőzés, gyulladás, nagyobb betegség, hirtelen fogyás, és hízás, sőt, még pszichés teher is lehet az ok, emiatt javaslom keressen fel egy nőgyógyászt, hogy lássák van-e teendő.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 13:30:53; Megválaszolva: 2010. február 20., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: