• Rózsaszín folyás menstruáció után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        5 napja múlt el a havi menstruációm és 2 napja enyhe néha barnás néha rózsaszín nyákos váladék van a tisztaságimon, és pisiléskor a papíron. Kérdésem az hogy ez még lehet a mensi része vagy ezt más okozza? Köszönöm! Várom válaszát! E.

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Okozhatja rendellenes menses is, de akár egy fertőzés is lehet a háttérben, ezért javaslom a nőgyógyászati vizsgálatot, ahol kiderül, honnan ered a pecsételés, és van-e szükség kezelésre.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-11 09:19:19; Megválaszolva: 2010. február 11., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: