Myoma kezelése műtét nélkül?

Tisztelt Doktor úr! Van egy 44 mm-es myomám. Lehetséges lenne-e, hogy bármilyen műtét nélkül is kezeljék? Vagy kizárólag műtéttel lehetséges. Egyébként megnagyobbodott a méhem tőle és állandó vérzés zavarral küzdök.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza myoma témában

Kedves Hölgyem!

Fontos lenne tudni, hogy hány éves, szült-e már, tervez-e még terhességet, van-e még menses, és minden mást panaszt, tünetet, illetve, hogy pontosan hol helyezkedik el a myoma, hogy segíteni lehessen, mert ez nagyon kevés információ sajnos. Az, hogy milyen kezelést javasolnak bizony sokmindentől függ.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 16:23; Megválaszolva: 2009. június 27., 16:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma