• Re:méhszájseb fagyasztás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem a szokásos időben jelentkezett a vérzés. 1 héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie, pedig a fogamzásgátlót továbbra is szedem. Az orvos azt mondta a seb vérzett és nem pedig a mensturációm jött meg. Elég erős vérzés volt és egy napig tartott. Előzmény: Méhszájseb fagyasztás 2009-03-13 11:18:33 2 hete méhszájseb fagyasztásom volt. Tegnap reggel vérezni kezdett és egészen ma reggelig úgy véreztem, mint amikor megjön a menstruációm. Aztán teljesen elmúlt a vérzés. Az orvosom szerint ez normális, mert még nem gyógyult be a seb. Nekem ez kicsit furcsa, mert rögtön a fagyasztás után nem vérzett és 2 hét után miért? Szexuális életet nem éltem, nem emeltem nehezet. A vérzés este kezdődött és nem csak pecsételő volt. Tényleg szokványos ez. A nőgyógyász ecsetelte, de se korábban sem most nem adott semmilyen gyógyszert és semmi mást a gyógyulás elősegítésére. HPV oltást javasolt, mert szerinte ebből előbb vagy utóbb baj lesz. A méhszájsebem panaszt nem okozott, a citológiám P2 lett. Gyermekem még nincs és félek nehogy rosszul süljön el és valami komoly probléma legyen ebből a fagyasztásból. Válaszát előre is köszönöm! Kedves Kérdező! Minden bizonnyal az is volt aminek látszott, vagyis megjött a mensese. A méhszájseb fagyasztása ugyanis a ciklust nem érinti, a menses a szokott időben jelentkezni fog. A HPV elleni oltást abban az esetben javaslom, ha igazoltan nincsen magas rizikójú HPV fertőzése. (vagyis az oltás előtt célszerű elvégezni egy HPV tipizálást) Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájseb témában

        Kedves Kérdező!

        Vizsgálat nélkül nehéz bármit is nyilatkozni a dologról. Csak azt tudom mondani, hogy 2 héttel a műtét után nem szokványos dolog a műtéti területből eredő vérzés.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-17 10:15:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés