• Lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy héttel ezelőtt voltam orvosnál, aki a következőket írta a leletemre: St:Norm. külső genit Kp. tág vag, sima cervix, rendes nagy uterus, szabad körny. Tkp: ép portió, myc fluor cyt levéve. Elmondtam a doktornak, hogy 4 hónapja szedem a Yadminellett & eddig 3szor voltközti vérzésem ill. hogy tejszerű váldék folyik a mellemből. Ő fogamzásgátlóváltását írta elő(Mercilon) & hüvelykúpot is írt fel. Kérdésem az lenne, hogy a lelet valójában mit tartalmaz & hogy helyesen állította e azt, hogy váltsak fogamzásgátlót?Illetve a hüvelykúp felhasználását követően rendbe jött az, amire írta? Válaszát & segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba, fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A lelete teljesen negatív, azt leszámítva, hogy leír egy kis gombás fertőzésre utaló jelet. Erre kapta a hüvelykúpot. Ha már 4 hónapja szedte a Yasminelle-t és volt köztivérzése mindig, akkor a gyógyszerváltás jó gondolat.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 10:16:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés