• Betadine kenőcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő!

        Nőgyógyászom Betadine kenőcsöt és hüvelykúpot írt fel, enyhe bakteriális jellegű folyás miatt. Elolvastam a tájékoztatókat és a kenőcsnél nem pontosan értem, hogy azt is a hüvelynél minél mélyebbre kell kenni? Illetve a kúpot és a kenőcsöt egyszerre használjam? Ha enyhe fertőzésről van csak szó, nem elég, ha csak a kúpot használom?

        Válaszát előre is köszönöm.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Én egyelőre a kúp használatát javaslom, szerintem az elegendő lesz. A kenőcs akkor lehet szükséges, ha már a szeméremtest kívülről is piros és gyulladt.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 21:35:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés