• Beágyazódás vagy hormonális probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! Május 25.én volt meg a menzeszem. Május 29.én együtt voltunk a párommal nem védekeztünk mert babát szeretnék. Általában 34.38 naposak a ciklusaim de volt már 41. is. Tegnap a 17. ciklus napon tartottam. Pár napja átlátszó folyást, tegnap délután pedig a folyás mellé vérzés is társult, este erősebb volt pecsételő, voltak alhasi erős szúrkálások, ami még most is van. Ma délután pedig barnás folyás volt. Ez mire utalhat lehet beágyazódás? Ez teljesen más nem volt még ilyen, mikor peteérésem van az teljesen más. Jövőhét pénteken megyek a nőgyógyászomhoz. A választ előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a Beágyazódás vagy hormonális probléma ? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Levelében ismertetett tünetek nem jellemzőek a fogantatásra -mai ismereteink szerint. A jövő héten esedékes vizit alkalmával hüvelyi ultrahang vizsgálatot javasolnék / méhnyálkahártya vastagsága, petefészkek állapotának vizsgálata /, mellyel talán magyarázni lehetne a tünetek okát. A hormonális állapot tisztázására hormonpanell vizsgálat/vérvétel/:FSH,LH,Prolactin, Oestradiol,.Progeszteron, Tesztoszteron szint meghatározás/ adhat pontos választ. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. június 11., 14:39; Megválaszolva: 2020. június 13., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: