• hüvelyi zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        a párommal való együttlét közben az utóbbi időben enyhe zsibbadást érzek a hüvelyemben. 2 hónapja volt egy korrekció mellműtétem .és kb 1 hónapja használtam grape vital ladyvitla hüvelykúpot . a jelenlegi párommal 5 hónapja vagyunk együtt es ez a probléma kb 1 hónapja jelentkezett mi okozhatja ez a problémát elörre is köszönöm válaszát

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelydiszkomfort panasz témában

        A panasz furcsa, vajon csökkenti-e a libidót, vagy orgazmusát? Javaslatom: Próbaképpen néhány napra cserélje fel az eddig használt hüvelykúpot és helyezzen fel helyette Ovestin hüvelykrémet, ami erősíti a hüvely hámját. Ha jobb, akkor néhány napig használja mindkettőt felváltva.Később a krémet próbaképpen hagyja el végleg, hosszútávú használata a mellrák előzmény miatt nem javasolt. Vajon a méhműtét diagnózis mi volt? Hagytak bent petefészket?


        Kérdés: 2019. november 14., 21:12; Megválaszolva: 2019. november 15., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: