• Beszorult levegő a hüvelybe

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! Nem tudom hogyan fejezzem ki de pár napja mint ha levegő szorult volna a hüvelyembe buborék szerű érzést érzek belül volt már ilyen érzésem szex után is pl de mindig tudott távozni.Régebben is éreztem ilyet de mindig kijött.Most pedig bármit csinálok bárhogyan mozgok nem tud kijönni.Nagyon idegesítő kellemetlen érzés.Mit lehetne tenni vele? Menjek nőgyógyászhoz?Ő mit tudna kezdeni vele? Köszönöm válaszát remélem érthetően fogalmaztam.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelydiszkomfort panasz témában

        Kedves Kérdező! Többször szültek tágabb hüvelyében a tünet inkább előfordul. Az ön életkorában ritka. Mielőtt nőgyógyászhoz fordulna, próbálja meg egy krémmel síkosabbá kent ujjával óvatosan felnyúlni amilyen magasra könnyedén tud és adjon utat az esetleg valóban bent rekedt légbuboréknak. Ha az eredménnyel nincs megelégedve, valóban forduljon mielőbb nőgyógyászhoz.


        Kérdés: 2019. szeptember 22., 21:51; Megválaszolva: 2019. szeptember 26., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: