• Drilling műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Pco miatt drillinget csináltak 40 napja. Utána 3 hétig pecsételő vérzés jelentkezett, egyébként semmi panaszom nem volt. A kontroll vizsgálaton mindent rendben találtak. Érdeklődnék, mikor lesz valószínűleg menstruáció? Mindenhol azt olvasom, hogy viszonylag hamar megjött, nálam viszont még mindig semmi. Ez jelentheti azt, hogy még nem indult el rendesen a petefészek működése? Tisztelettel

        Dr. Tekse István válasza a drilling témában

        Kedves Kérdező! A műtéti drilling hatása mindig kétséges, sok tényezőtől függ. Ha "jól működik" akkor kb. fél évig szokott ovuláció lenni ( így majd menzesz is ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. május 13., 09:15; Megválaszolva: 2019. május 16., 20:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: