• Drilling műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Egy középidős vetélés után kiderült a pco. Szedem a Medrolt, Merckformint. 3 hónapig fogamzásgátlót szedtem, utána fél évig Clostylbegitet kaptam, nem használt, nem volt peteérés. Ultrahang, vérvétel igazolta. Utána Bemfola injekciót kaptam, erre sem reagáltam. Már több mint egy év telt el és még mindig nem volt peteérésem. Most hasi és méh ultrahang, illetve átjárhatósági és petefészek műtét vár rám. Mit gondol, ez használni fog végül? Köszönöm szépen

        Dr. Tekse István válasza a drilling témában

        Kedves Kérdező! Nehéz erre a kérdésre válaszolni úgy, hogy nem látom az összes - friss - leletét. Megfelelően elvégzett petefészek drillingtől várható egyébként, hogy legyen majd egy ideig ovulációja. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 02., 09:13; Megválaszolva: 2019. április 02., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Ha sérülés, Leukoplast!
        A legkisebb seb védelmére is minden esetben szükség van.
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok