• Esemény utáni problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor úr, Férfiként írok önnek, a párom problémájával kapcsolatban egy pár soros kérdés. Másfél hónapig nem létesítettünk nemi kapcsolatot semmilyen módon, és mással sem. Majd 1 hete, történt másfél hónap után egy hosszas együttlét. Erre rá 2-3 napra kicsit panaszkodott hogy fáj neki, mint ha ki lenne dörzsölve, ami nálunk sokszor előfordul. Tegnap megjött neki a menstruációja, ( ami általában mindig együtt lét után jött meg 1-2 nappal ) állítása szerint kicsit furán, mert nem "menstrucáiós vér" szerű volt, hanem inkább kicsit hasonlított rendes vérre. Ma pedig azt mondta, hogy a tamponján kicsit barnás volt a vér, és pár darab ilyen picike bördarab szerű dolgocska volt még a tamponon, és megijedt, mert hogy még mindig kicsit olyan mint ha ki lenne pirosodva / dörzsölve, és fél hogy talán elkapott valamit. Egyikünk sem létesített mással kapcsolatot a kihagyás alatt, a kapcsolatunk alatt sokszor történt a kidörzsölés, a furcsa vérzés, vas hiányos és spirállal rendelkezik 1 éve, ami szintén néha furcsa vérzést eredményezett, mióta van. Azóta kapom, hogy én tőlem lehet elkapott valamit, és leszedi a fejem hogy hogy lehet ez, részemről ez lehetetlen és én nem tapasztalok magamon egy apró hibát sem. Köszönöm válaszát!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a ismétlődő hüvelygyulladás témában

        Kedves Férfitársam!A vérzéses és a hüvelyi panasz két különböző dolog és ok, nincs összefüggésük egymással. Nem szerencsés, ha még nem szült fiatal nő spirállal védekezik. Sok a mellékhatás, vérzészavar, görcskészség. Sokkal helyesebb valamely korszerű, kis hormontartalmú tablettás védekezés 18 éves korban. A vérzés furcsaságait spirált hordó hölgynél nehéz kezelni, vagy más októl elkülöníteni. Egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatra mindenképpen szükség volna a spirál helyzete és a méhnyálkahártya vastagságának megítélésére. A hüvelyi panasz egyértelműen kórokozó jelenlétére utal, az együttlét az ettől érzékeny, gyulladtabb hüvelyfalat érzékenyíti tovább.Megjele4néséhez nem kell félrelépő partner, vagy gomba, vagy baktérium települ a hüvelybe egyszerűen gyógyítható mindennapos probléma. 10 d. CNS kúpot írassanak fel, egymást követő este helyezzen fel a hölgy hüvelyébe egyet,a végén teremtsenek lehetőséget 1-2 alkalommal együtt lenni a felhelyezés után 1-2 óra múlva, a testmelegben megolvadt kombinált kúp anyag így keni be legegyszerűbben és a legtökéletesebben a férfit. Gondolják meg a spirál eltávolítást és az átállást a tablettára.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 11., 20:10; Megválaszolva: 2019. április 12., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: