• Szexuális együttlét utáni/ alatti fájdalom és gyakori vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Dr.Úr/Nő! Szeretném megtudni, hogy szexuális együttlét után és alatt miért van égő érzés/ fájdalom, a huvelyemben és a csiklón és ezt követően gyakori vizelés! A párommal egy éve, hogy együtt vagyunk és a kapcsolatunk elején nem voltak ehhez hasonló tünetek/panaszok! Akkor más fogamzásgátlót szedtem de az nem vált be! Bár azt azzal az indokkal kezdtem el szedni mert menstruáció alatt nagyon nagy alhasi fájdalmaim (görcsölésem) volt! De nem szüntette és a menstruációm sem állította be! Így váltottam erre a dinielle fogamzásgátlóra! És azt tapasztaltam, hogy mióta ezt szedem azóta vannak szexuális együttlét utáni/alatti fájdalmaim! Szeretném megtudni, hogy tényleg a gyógyszertől van-e vagy esetleg más a probléma! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a kiújuló hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel kialakult egy gombás fertőzése a hüvelyben mely érinti a hólyagpanaszt is.Tennivalók: írasson fel 3 szem 150 milligrammos szájon át ható Diflucan, vagy Mycosyst-Gyno kapszulát.Partnerrel egyet egyet vegyenek be szájon át,majd egy hét múltán maga még a harmadikat is. írasson fel 10 db. CNS nevű hüvelykúpot, 10 egymást köbvető, nem vérző este helyezzen fel egyet magasra hüvelyébe. A kúra vége felé,legalább egyszer a felhelyezés után egy óra múlva legyenek együtt. Ez a partner legtökéletesebb bekenése a kúp keverékanyagaival. Ettől kezdve panaszmentesnek kéne lenni, de a teljesen kiirtott tejsav hüvelyi védőbaktériumok a kúpkúrától szintén elpusztultak, őket azonnal vissza kell telepíteni.Vegyen recept nélkül bármely hüvelyi protexint. négy napig helyezzen fel a kúpkúrát azonnal folytatólag egyet, majd négyszer másnaponta egyet, ezt követően hosszú távon hetente egyet.Nem lesz kiújulás!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 04., 19:27; Megválaszolva: 2019. március 09., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: