Miért van ez, ha negatív minden teszt? Baj lehet mégis?

Kedves Doktor nő/úr! Nekem egy olyan panaszom lenne, hogy október 11.-én együtt voltunk a barátommal, védekeztünk is, viszont az aktus végén leesett a gumi és nagyon megijedtünk mind a ketten, így elmentem egy nőgyógyászhoz és felírt egy ellaOne nevű esemény utáni tablettát, amit 3 órán belül be is vettem (...) November 22.-én, 23.-án és 30.-án szintén voltunk együtt, mindegyik aktus után megnéztük az óvszert, hogy nem e volt lyukas vagy bármi más, sőt volt olyan is, hogy az óvszer ellenére időben kihúzta, hogy biztosan ne legyen semmi baj. December 6.-án megjött a menstruációm, semmi gond nem volt, ugyan annyi napig volt meg mint szokott lenni. A naptáram szerint a hónapban 2.-án kellett volna megjönnie és tünetei is voltak, hogy így lesz (pattanások, mellfeszülés, alhasi fájdalmak) , de nem jött meg. Ma (jan. 7.) van 5 napja, hogy késik, viszont tegnap csináltam tesztet ami negatív volt + itthoni tesztet is csináltam (cukor, vizelet) ami szintén negatív volt. Barna folyásom lett meg a mai nap és görcsölök még néha kicsit. Ez mitől lehet? (hozzáteszem dec. 31 óta minden nap idegeskedek és kevesebbet eszek mostanában) Nagyon remélem, hogy nincsen nem kívánt terhességem... Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza vérzészavar témában

Tisztelt Hölgyem!

Amennyiben a terhességi teszt negativ volt, ugy a terhesség kizárható, de a helyzet tisztázása érdekében hüvelyi ultrahang vizsgálatot javasolnék a méhnyálkahártzya és a petefészkek állapotának megállapitására.

A tüszőrepedés elmaradása is okozhat ilyen panaszokat.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2019. január 07., 20:08; Megválaszolva: 2019. január 09., 20:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló abbahagyása és...
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés