• Fogamzásgátló abbahagyása utáni vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Abba hagytam a fogamzásgátlót mert párommal gyereket tervezünk. Mióta abba hagytam már folyamatos vérzésem van és fáj a hasam alatt, a petefészeknél, de nem rendes menstruáció hol van vérzés hol nincs. A probléma még hogy a gyógyszert nem szedtem végig hanem az elejéből pár napig és úgy hagytam abba az zavart volna be? Egyébként 2hete volt a rendes menstruációm. Választ előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a vérzészavar témában

        Tisztelt Hölgyem! Nagyon helyesen irja és ismerte fel, hogy jelenlegi helyzetében és állapotában a fogamzásgátló tabletta szedésének hirtelen abbahagyása nagymértékben szerepet játszhat. Kérésem, hogy a "babatervezés " előtt legalább 2-3 rendes menstruációt várjon meg türelmesen, hogy a fogantatás zavartalanul jöhessen létre. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2018. december 09., 14:28; Megválaszolva: 2018. december 11., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: