Nemi betegseg

Tisztelt Doktorur! egy hete a csiklom alatt eszleltem apro gobocskeket az egesz anyi, mint egy bab szem tobb apro gobocskebol al azt hiszem 4 bol, nem viszket., De nagyon meg ijeszt mi ez milyen veszelyes?

Dr. Kiss György válasza Nemi betegség témában

Tisztelt Hölgyem! A Human Papilloma Virus /HPV /6 és 11-s tipusai tudnak ilyen "kinövéseket " produkálni / condyloma az elnevezésük, interneten kérem nézzen utána /. Nem kell megijednie, de jobb lenne szakembernek megmutatni, mert ha az, akkor terjedhet és fertőzhet. / Gumi használat ajánlott! / Üdvözlwttwl: dr. Kiss.

Megválaszolva: 2016. január 17.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio
Nőgyógyászati probléma, nem szűnő...