nemi betegseg

Tisztelt Doktorur! egy hete a csiklom alatt eszleltem apro gobocskeket az egesz anyi mint egy bab szem tobb apro gobocskebol al azt hiszem 4 bol, nem viszket. De nagyon meg ijeszt mi ez milyen veszelyes?

Dr. Kiss György válasza Nemi betegség témában

Tisztelt Hölgyem!

A Human Papilloma Virus /HPV /6 és 11-s tipusai tudnak ilyen "kinövéseket " produkálni / condyloma az elnevezésük, interneten kérem nézzen utána /. Nem kell megijednie, de jobb lenne szakembernek megmutatni, mert ha az, akkor terjedhet és fertőzhet. / Gumi használat ajánlott! /

Üdvözlwttwl: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 17., 16:58; Megválaszolva: 2016. január 17., 18:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ovulációs fájdalom
Üdvözlöm! Abban kérem a segítségét, hogy az utóbbi hónapokban nagyon ritkán előfordult igen kellemetlen hasi diszkomfort érzésem. Ahhoz tudnám...
HPV fertőzés
Nemi szerv
Gyógyszer mellékhatás? Baba?
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...