Terhes lehet-e

Tisztelt Kiss György! Olyan dologban kérném segítségét, hogy tegnap délután 19 órakor anális szexet folyattunk a barátnőmmel, nem volt bent neki viszont teljesen, és kifolyt a sperma. Nagy része a nadrágjára ment, és ő volt alul. Az aktus után végigtörölte az a rész ahol olyan lett. Mikor hazament kb. 19: 15 egyből lefürdött. Azt mondta, hogy nem érezte nedvesnek a gát részt. A kérdés az lenne, hogy önszerint juthatott-e spermium a hüvelyébe? Ha tudok ma veszek egy tesztet, és holnap reggel rá pisil. És ha Isten ne adja igen, akkor a 72 órás tabletta mg segíthet, hogy ez ne tudódjon ki? Válaszát feltétlen várom a ([email protected]) emeil címre! Köszönettel: Horvát János

Dr. Kiss György válasza Terhes lehet-e? témában

Tisztelt Kérdezö!

Valóban a 72 órás tabletta mielöbbi beszerzése a legjobb megoldás.

A leirása alapján kevés a valószinüsége a teherbe esésnek, de biztosra kell menni. A terhességi reactió később is elvégezhető.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: a receptet most, nőgyógyászati osztályok ügyeletein tudja beszerezni!

Kérdés: 2016. január 10., 07:02; Megválaszolva: 2016. január 10., 08:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus