fájdalmas, feszulo mellek

Tisztelt Doktorur! Kb egy hete, a mellem nagyon megduzzadt, a mellbimboim nagyon erzekenyek, szinte fájnak, a menstruáciomnak korulbelul egy het mulva kell megjonnie, a mai naptol számitva, a másik problémám, hogy kb másfel hettel a mellfeszules elott, elkezdett remegni a kisujjam, (csak ha nyugalmi helyzetben volt) , ami egy napig tartott utána abbamaradt, mivel nagyon megijedtem ezert utána olvastam az internetem, mitol lehet, es láttam, hogy ez a legtobb esetben a Parkinson-kor, korai jele, amit a Dopamin nevu neurotranszmitternek a csokkenese okoz, az agyban, aminek tobbek kozott az is a feladata, hogy a Prolaktin nevu hormon felszabadulását (kiveve terhesseg) gátolja, ami ugye a mellduzzadásert felel. A kerdesem, hogy állhat e osszfuggesben a ket tunet egymással, egyebkent partnerem jelenleg nincs, tehát terhesseg kizárva, fogamzásgátlot nem szedek, es uj gyogyszert sem kezdtem szedni, egyedul a neurotop 300 mg gyogyszert szedem Kriptogen focális epilepsziára, de ez a gyogyszer eddig meg nem okozott panaszt. Válaszát ekore is koszonom! Udvozlettel: Ildiko

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Mellfeszülés témában

Kedves Ildikó! Ne olvasson a kelleténél többet az élettanról, mert rémeket fog látni és észlelni feleslegesen. A mellek feszülésének lehet oka átmeneti prolactin többlet, de nincs Parkinsonos összefüggésben. Ha megnyugszik, nem lesz ujj remegése sem, ami jelentéktelen. Viszont érdemes 2x20 cseppet a Mastodynon nevű növényi alapanyagokból álló folyadékból bevenni, sajnos recept köteles ennek ellenére, mert hatásos. Érdemes a jövőben menzesz előtt, vagy bő középidőtől szedni néhány napig, kellemesebb lesz a vérzése is.

Kérdés: 2015. december 28., 23:55; Megválaszolva: 2015. december 29., 18:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Feszülő mell
Tisztelt Doktor Úr, az lenne a problémám, hogy január 2-án megjött a menzeszem. Előtte 2 héttel már kezd érzékenyebbé válni a mellem ami a...
Hányinger, mellfeszülés...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A menstruációm befejeződése után 3-4nappal hányinger jelentkezett, ami azóta is tart, főleg reggel és este, de napközben...
nőgyogyászat
Tisztelt Hölgyem/Uram 3 gyerekes anya vagyok, fogamzásgátlóként a spirált választottam.1999-ben, 2003-ban és 2006-születtek a gyerekek és ezután...
mellfeszules
Kedves Doktor úr/Dokrornő! Fogamzasgatlot szedek, augusztusban hagyom abba baba tervezése miatt.Legalabb 12 éve szedem a gyogyit.Ebben az evben ketszer...