Hüvelyi betegség

Tisztelt doktor Úr/Nő Múlt héten szerdán voltam együtt először az új párommal, majd pénteken mandulagyulladásom és hüvelyi folyásom lett, köztes vérzéssel és alhasi fájdalommal. Hétfőn elmentem nőgyógyászhoz, aki a kenet alapján vegyes baktériumflórát állapított meg, 3-as tisztasági fokkal és hámsejtekkel. A többi negatív lett.Kaptam rá patikai hüvelykúpot, de a tünetek a használata után rosszabbodtak. Közben antibiotikumot is elkezdtem szedni a mandulagyulladásra. Érdemes esetleg hüvelykúpot váltani? A Gynoflor-ra gondoltam, az jó lehet? Illetve kell-e gondolnom nemi betegségre és a partneremet is elküldjem vizsgálatra? Nála semmiféle panasz nincs. Mirabella fogamzásgátlót is szedek. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza hüvely panasz témában

Jó lehet a gynoflor de csinálja végig az előző kupot is. Ha nincs javulás keresse meg ismét orvosát.

Kérdés: 2015. november 26., 17:14; Megválaszolva: 2015. november 30., 15:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhnyakrák?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A tüneteim kb. 2-3 hónapja kezdődtek. Szexuális aktus után mindig viszketett a hüvelyem és szúró érzést tapasztaltam...
Nuvaring hüvelygyűrű kellemetlen...
Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja használom a Nuvaring hüvelygyűrűt. Az első hónapban alhasi fájdalmam, és barna folyásom volt. A második gyűrű...
Végbélsérv
Tisztelt Doktor Úr! Méheltávolításom volt, 6 héttel ezelőtt.Kontroll vizsgálaton voltam, részben rendben volt, "csak egy hámot kell elfagyasztani 6...
Csíp a hüvelyem együttlét után
Üdv! Az a problémám, hogy 1 hónapja kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni. Ma és tegnap mikor a barátom belém élvezett az együttlét után...
Tág hüvely
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Tanácsért fordulok Önhöz. Párommal 5 éve vagyunk együtt, hálistennek, harmónikus lelki kapcsolatban, többnyire a...