Végbélsérv

Tisztelt Doktor Úr! Méheltávolításom volt, 6 héttel ezelőtt.Kontroll vizsgálaton voltam, részben rendben volt, "csak egy hámot kell elfagyasztani 6 hónap múlva. Az aggályom az, hogy most a napokban fedeztem fel, hogy vmi kitüremkedés van a hüvelyben, talán a hátsó résznél.Székelés is nehezen megy, sűrűn van ingerem, de nem megy.Kérdésem az lenne, hogy ez sérv lehet-e.Esetleg lehet-e a szexuális együttléttől? Tornával még most az elején helyrehozható-e? Mit javasol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hüvely panasz témában

Tisztelt Kérdező!

A méheltávolításnál megváltozik a kismedence anatomiai helyzete. A végbél alátámasztása a műtét miatt gyengül, ezért a végbél bedomborodhat a hüvely hátsó falába.

Ez okozhat székelési problémákat.

Javaslom a mihamarabbi szakorvosi vizsgálatot! .

A problémán nagy valószínűséggel a kismedencei torna is segíteni fog.

Üdvözlettel:

Dr, Törő

Kérdés: 2015. május 21., 10:57; Megválaszolva: 2015. május 22., 08:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...