Nuvaring hüvelygyűrű kellemetlen hatásai

Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja használom a Nuvaring hüvelygyűrűt. Az első hónapban alhasi fájdalmam, és barna folyásom volt. A második gyűrű felhelyezése után 2 nappal hólyaghurut jellegű tünetek jelentkeztek, gyakori vizelési inger, csipő vizelet, igy eltávolitottam a gyűrüt. Az orvos antibiotikum kúrát írt elő (zinnat) amitől egy nap múlva már enyhültek a tünetek. Érdeklődnék, hogy okozhatta-e ezeket a tüneteket a gyűrű, illetve hogy megkezdhetem-e a következő menstruációm első napján a következő gyűrűt, ha az előző hónapban csak 2 napig volt fent. Előre is köszönöm válaszát, Üdvözlettel, M.Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvely panasz témában

Tisztelt Kérdező!

A Nuvaring gyűrü kezdetben okozhat helyi gyulladást. A gyulladás kikezelése után megpróbálhatja ismét használni.!

Lehetséges, hogy most már nem fog jelentkezni a gyulladásos tünet.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. június 10., 08:29; Megválaszolva: 2015. június 10., 08:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...