Mi lehet a baj? Fertőzés?

Tisztelt Doktor úr! A párommal 4 éve vagyunk együtt. Elég sokszor szenvedtem/szenvedek különféle fertőzésektől (édesanyám szerint sajnos hajlamos vagyok rá, mert kiskoromban is voltak ilyesfajta problémáim) többször volt gombás fertőzésem, de leginkább a hüvelyflórám szokott felborulni, ilyenkor lactofeelt szoktam használni ami eddig bevált. Az elmúlt időszakban megfigyeltem, hogyha a párommal nem használunk óvszert, az együttlét után 1-2 nappal a hugycsövemnél erősen viszketek, de csak ott, nincs égő érzésem/viszekés a hüvelynél, es a pisilés sem fáj, egyszerűen csak viszket. Mások a tünetek mint amit eddig tapasztaltam nem tudom mi lehet ez: (Ha védekezünk nincs probléma, így arra gyanakszom, hogy a páromtól kapok el valamit. Kihez tudnánk fordulni? Nőgyógyász? Bőrgyógyász? Urológia? Együtt kell elmennünk? Válszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza ismétlődő hüvelyfertőzések. témában

Ke4dv3s Kérdező! Sejtése helyes, de egyszerűen megoldható! Mindig bármely fertőzés, gomba vagy baktérium szimultán mindkét félben jelen van, de a nők táptalaj dús váladékában szaporodik csak.Bármely gyógyszer kinyírja a védő tejsav baktérium flórát és helyes a Lactofeel használata. Sőt, ha egyszer végre rend lenne, heti egyszer hónapokon át használata a legjobb megelőzés. A partner együtt kezelésére ugyanazzal a gyógyszerrel a jövőben a legegyszerűbb, ha a szer hüvelybe helyezése után 2 órával condom nélkül igenis együtt lesznek, ez a legegyszerűbb és legtökéletesebb bekenődés a partnernek. Ha most gombás fertőzés valószínű, írasson fel szájon át szedhető egy szem kapszulát mindkettőjüknek és bármely gombaellenes kúpot, amit a fent említett módon használjanak legalább egyszer.

Kérdés: 2015. november 03., 20:40; Megválaszolva: 2015. november 05., 15:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Orális szex veszélyei
Tisztelt DoktorÚr! Kétes információszerzéseim során nem tudtam megbizonyosodni a kérdésemről az interneten fellelhető tucatnyi (esetlegesen...
Hüvelygomba? Baktérium?
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon megfogtak a válaszai amiket más kérdezőknek adott. Köszönet érte, hogy így foglalkozik "velünk"! Sajnos én...
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?