Hüvelygomba? Baktérium?

Tisztelt Doktor Úr! Nagyon megfogtak a válaszai amiket más kérdezőknek adott. Köszönet érte, hogy így foglalkozik "velünk"! Sajnos én folyamatosan fertőzéses problémákkal küzdök, mert igen érzékeny vagyok mindenre. De ami most van azt egyszerűen nem tudom mi lehet. 1 hónapja kezdődött. Rögtön el is mentem orvoshoz. Rákszűrést s kértem ha már ott voltam, és bevallom biztosra vettem, hogy a doktor úr tenyésztésre is vesz mintát, hiszen neki is említettem, hogy ez valami más mint szokott lenni. (Hát nem vett,) Felírt nekem Flukohexalt és Dalacin hüvelykrémet. Jobban lettem, 1 hét múlva "engedélyt" kaptam szexuális életre, ami után visszaestem. De most annyira borzalmas a helyzet, hogy azonnal magamba nyomtam Pevaryl kúpot, és szereztem még Dalacin krémet.. Szedem a Flukohexalt továbbra is 3 naponta...de egyre rosszabb a helyzet! Megbolondulok annyira ég, viszket... Viszont érdekes módon nem annyira vörös, mint érzésre gondolnám. Visszamenni orvoshoz egyelőre nem tudok, mert egyrészt tele vagyok krémmel, másrészt mire időpontot kapok megjön (holnap, holnapután) és 1 hét múlva amikor elmúlik én már megbolondulok. Tudna esetleg nekem valamilyen ötletet vagy tanácsot adni? Talán még annyit szeretnék elmondani, hogy van itthon egy jaquzink, amit használtam ebben a nagy melegben. Teljesen új, 1 hete van meg, és csak én használom. Lehet hogy a benne levő fertőtlenítők miatt van ez? Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM válaszát! Szép napot kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza ismétlődő hüvelyfertőzések. témában

Kedves Kérdez6ő! Egy várat, ha gyengék a védők, bárki, bármikor elfoglalhat. Nem az ellenségre kell össze vissza lőni, hanem a védelmet erősíteni. A zseniálisan kialakult hüvelyi védekezést a tejsav baktériumok milliárdjai jelentik, akik a hüvelyhám glikogénjéből saját anyagcseréjükkel tejsavat gyártanak. Ez a hüvely kémiai alapját PH 3-4 között tartják, ami kifejezetten savas környezet így. Bármely gyógyszer, gomba vagy baktérium ellenes, azonnal megöli a gyenge tejsav baktériumokat is, és a hüvely védtelenné válik bármely kóbor kórokozó megjelenése esetén. Minden, lehetőleg célzott gyógyszeres kúra után, akár helyi, akár szájon át, az első, hogy azonnal pótolni kell a tejsav gárdát, bármely úgynevezett hüvelyi protexinnel, ma már sokfélét adhat a patika. A másik alapszabály, minden kórokozó a partneren is meg van, mindig együtt kezelendők, lehetőleg ugyanazzal a célzott gyógyszerrel. Ez vonatkozik a szájon át szedhetőkre, de köztudattal ellentétben a helyileg használatos kúpok utolsó 1-2 példánya felhelyezése után kb. 2 órával együttlét ajánlott, ami a kölcsönös legtökéletesebb bekenést jelenti a szerrel. utána protexin, mondjuk, a Lactofeel, néhányat kezdetben naponta, majd rend esetén hosszabb távon heti egyet felnyomni, vagy felhelyezni más fajtát. Ezek tejsav baktériumok elven törzseit és táptalajt is feljuttatnak a védelem tökéletesítésére, akár hosszú távra. Tehát most kell egy újabb célzott kórokozó elleni gyógyszer mindkettőjüknek és azonnal protexines folytatás

Kérdés: 2015. augusztus 17., 01:23; Megválaszolva: 2015. augusztus 17., 18:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mi lehet a baj? Fertőzés?
Tisztelt Doktor úr! A párommal 4 éve vagyunk együtt. Elég sokszor szenvedtem/szenvedek különféle fertőzésektől (édesanyám szerint sajnos...
Orális szex veszélyei
Tisztelt DoktorÚr! Kétes információszerzéseim során nem tudtam megbizonyosodni a kérdésemről az interneten fellelhető tucatnyi (esetlegesen...
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát