Orális szex veszélyei

Tisztelt DoktorÚr! Kétes információszerzéseim során nem tudtam megbizonyosodni a kérdésemről az interneten fellelhető tucatnyi (esetlegesen hiányos, és általános) információkból. A párommal több, mint 7 éve vagyunk együtt. Ennyi idő alatt sikerült kivennünk a részünket az ügyes-bajos kisebb nemi betegségekből, sajnos a páromnak talán jobban is. Kb. 4-5-évig folyamatos hólyaghuruton alapuló felfázás tüneteivel (csípő véres vizelet, has fájdalmak, váladékozás stb.) járó mizériának csak lassan és fokozatosan lett vége, aminek egyrészt lelki másrészt, valóban fertőzéses okai voltak. A szerelmi életünk ezen a területen óriási megpróbáltatások árán lassan állt helyre és itt ott még mindig fenntartásokat hordoz, annak ellenére, hogy utolsó években egészen máig minden vizsgált eredménye negatív volt. Az orális szex témakörében kreált vagy valós félelmei vannak a páromnak, esetlegesen a száj által hordozott hüvelyen keresztül fertőző baktériumok, vírusok, egyéb veszéllyel járó dolgok iránt. Nyilván a kérdés helycserés szituációra is érvényes. Mik a valós veszélyei az orális szexnek mindkét fél számára jelen kapcsolat adottságai függvényében. Érdemes-e elmennünk valamilyen szűrésre, vizsgálatra, hogy kizárjuk az valaminek/valamiknek az esélyét, kell e valamire figyelnünk, vagy bátran egymásnak eshetünk, normál száj illetve nemi szerv higiéniai körülmények birtokában. Köszönettel: Tom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza ismétlődő hüvelyfertőzések. témában

Kedves Kérdező! 4 nap külföldön lét miatt felmentést kértem ez időre a WEB betegtől, de úgy látszik ez nem lett kellően adminisztrálva, válaszom ezért késik. Nincs szebb, mint egy egymást szerető pár hosszútávú egymást igénylő szexualitása. Mindig a nő a kórokozó hordozó, a jó táptalaj, a zárt, védett, meleg barlang glikogén dús hüvelyváladék táptalajjal. Férfin csak senyved, nem szaporodik, de visszaoltani, terjeszteni tud. A női hüvely csodálatos önvédő rendszere a lényeg. A tejsav, vagy Dőderlein baktériumok a hüvely várának katonái. Minél többen vannak, a vár annál bevehetetlenebb! Ők a hám glikogénjéből anyagcseréjükhöz tejsavat gyártanak, ez a hüvelyváladékot kifejezetten savassá változtatják, Ph 3-4 között. Emlékeznek a kémiára? Ezt a savas légkört nem viselik el egyéb kórokozók.De a tejsav baktériumokat számos tény pusztítja. Ha megritkulnak, nincs elég savasság és marad glikogén táptalaj idegeneknek is. Ilyen ártalmak: elsősorban bármely okból szedett antibiotikumok, melyek azonnal kipusztítják, katonaság mentessé teszik a várat és az első kóbor baktérium elfoglalja azt. Ilyen minden, a hormonérzékeny hüvelyhámot vékonyító hormonszegényebb állapot, még a tartós fogamzásgátló tablettaszedés is. A lényeg: ha a férfi igazoltan végre baktérium mentes, prosztata váladék is, és a nő partner szintén, de bármilyen, esetleg többszöri gyógyszeres gyógyászat árán, a teljesen tönkretett hüvelyi kémiát és mikrobiológiai védettséget azonnal meg kell teremteni és tartósan fenntartani.Erre szolgálnak a hüvelyi probiotikumok. Például a Lactofeel. Gyógykezelés után azonnal másnaptól folytatólag 4 napig felhelyezendő egy eldobós fecskendőbe felhelyezett adag, majd hosszabb távon heti 1-1.Ez eleven tejsav törzseket visz be táptalajostól, hogy azonnal, minél több katona foglalja vissza a várat és hetente utánpótlás erősítse őket. Ha volt korábban hüvelyi lokális kezelés kúppal, vagy krémmel, a partner egyszerű kezelése tökéletes ha a gyógyszer felhelyezése után 2-3 órával igenis együttlét van, ami a legtökéletesebben bekeni és kórokozó mentesíti a férfit.Gyógyszerkúra után rögtön probiotikum. Ha lent végre rend van, az orális együttlét soha nem tud fertőzni.

Kérdés: 2015. október 14., 17:29; Megválaszolva: 2015. október 18., 18:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mi lehet a baj? Fertőzés?
Tisztelt Doktor úr! A párommal 4 éve vagyunk együtt. Elég sokszor szenvedtem/szenvedek különféle fertőzésektől (édesanyám szerint sajnos...
Hüvelygomba? Baktérium?
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon megfogtak a válaszai amiket más kérdezőknek adott. Köszönet érte, hogy így foglalkozik "velünk"! Sajnos én...
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?