Nuvaring használat

Tisztelt Doktor úr! Most kezdtem használni a Nuvaring gyűrűt. A menstruációmat keddre vártam, hétfőn reggel láttam, hogy megjött (barna, kezdeti menstruáció) . Este betettem az első gyűrűt. Kedden már csak egy kevés barna folyásom volt, aztán az is eltűnt. Még szombat reggel csináltam egy korai terhességi tesztet, ami a doboz szerint azon a napon már 98%-os biztonsággal kimutatja a terhességet - negatív lett, terhes tehát elvileg nem lehetek (korábban óvszerrel védekeztem) . Kérdésem, mennyire normális az, hogy a "felszívódott" a mensesem? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Nuvaring témában

Kedves Kérdező!

Az amit leírt teljesen normális, használja nyugodtan tovább a Nuvaringet, nem lesz vele semmi probléma.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. október 14., 04:42; Megválaszolva: 2015. október 14., 13:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
"Nuvaring"
TISZTELT DOKTOR ÚR! Érdeklődni szeretnék, hogy meddig használhatom a Nuvaring hüvelygyűrűt? 45 évesen kezdtem el nőgyógyász javaslatára, most...
nuvaring pecsételés
Tisztelt Doktornő! Augusztus óta használom a nuvaringet, és eddig teljesen rendben ment minden. Az utóbbi 3 alkalommal azonban pecsételő vérzésem...
Nuvaring
Kedves Doktor Nő/Úr! Vasárnap óta használok Nuvaringet. Az lenne a kérdésem, ha kivettem és nem raktam vissza, akkor egy nap után még vissza lehet...
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?