Abnormális elváltozás, pici pattanás szerű érzéketlen kinövések

Tiszteletem Doktor Úr! Nem tudom, hogy mi tévő legyek, hova is forduljak jelenleg is meglévő problémámmal, nemi bőrgyógyászhoz, vagy nőgyógyászhoz... Az én gondom körülbelül 3 hónapja kezdődött, akkor észrevettem, hogy a végbélnyílásom és a hüvelyem közti gát részen megjelent egy vadhús szerű dorozmás felületű egy centiméter hosszúságú bőrelváltozás. Eleinte azt gondoltam, hogy csak kidörzsölte a biciklis nadrágom, mivel elég gyakran sportolok... gondoltam ha lefertőtlenítem Octenisept-el és kenegetem canesten krémmel akkor el fog múlni, sajnos azonban ez nem így történt.. Viszketni nem viszket, érzéketlen ám változatlanul ott maradt.. pár nappal később azt tapasztaltam, hogy mintha el kezdett volna terjedni, mellette szintúgy azon a területen kialakult hasonló ám nem egybe függő fehér bőrkinövés.. apró fehér, különböző méretű száraz bőrdarabok... majd a hüvelyem felett is belül, mostanra a csiklóm és a szemérem ajkaim között is húzódik... Kétségbe estem, hogy mit is tegyek... számomra a higiéniám nagyon fontos, voltak korábban is már gombás fertőzéseim a Balatonban való fürdés miatt... sajnos nekem hajlamom van ezekre... ám ez most teljesen más... amikor egy ilyen kis darabot eltávolítok, egy kis pattanás szerű kinövést, a bőröm elengedi, s vérzik... ami már nem friss, hanem egybefüggő, ahhoz meg sem próbáltam hozzányúlni... Nagyon Szépen kérem Önt, hogy segítsen nekem mi lehet ez, és hova forduljak segítségért, mi tévő legyek.... Válaszáért előre is Végtelenül hálás vagyok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Condyloma témában

Kedves Kérdező! Minden bizonnyal vírus eredetű, elég gyakori, kellemetlen, de veszélytelen condylómának nevezett képletei vannak. Kezdetben még eredményesen ecsetelhetőek lettek volna Codyline nevű ecsetelő szerrel, de mivel valóban növekedésre és terjedésre hajlamosak, később már nőgyógyász-sebészi eltávolítást igényelnek. Ne késlekedjen, minél előbb túlesik ezen, annál könnyebb a megoldás. operálható lézeresen is.Egy-két héten belül gyógyítható.

Kérdés: 2015. augusztus 31., 12:31; Megválaszolva: 2015. augusztus 31., 18:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Condylomám lehet az eredmények...
Tisztelt doktor Úr! Nőgyógyászati vizsgálat során az alábbiakat állapítottak meg: kolp.a portio felszínén 12 ill.2-3 óra irányában flat...
Condyloma és HPV-gyanú
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 2 évvel ezelőtt HPV-gyanús lettem, Condylomát állapítottak meg nálam. A...
Az ezüst kolloid condyloma ellen...
Jó estét kívánok. Mónika vagyok.Diagnosztizálták nálam a condyloma nevezetű betegséget.Egyik ismerősőm ajánlotta az ezüst kolloid folyadékot....
Condyloma műtét után
Jó napot, 25 eves lány vagyok.Pár hete észrevettem magamon pár kinövést a nemi szervemnél és a végbél körül amire en azt hittem aranyér egészen...