Terhesség alatti condiloma kezelése

Érdeklődni szeretnék hogy van e a condilomára gyógymód a terhesség alatt? 3hónapos terhes voltam mikor diagnosztizáltak nálam condilomát. Ma már a terhességem 6 hónapjában vagyok.Félek hogy a magzat is meg fertőzőfik. Az orvosom nem irt rá semmit. Mit tegyek?

Dr. Kiss György válasza condyloma témában

Tisztelt Hölgyem!

A condylomától ecseteléssel is meg lehet szabadulni, attól függ, hogy milyen nagyságu az elváltozás és hol helyezkedik el. Valóban, jó lenne minél előbb megszabadulni tőle, mert folyamatos fertőzésforrást jelenthet. A babát védi terhesség alatt a lepény , ne féljen!

Üdvözlettel: dr-Kiss.

Kérdés: 2016. február 02., 05:04 ;Megválaszolva: 2016. február 02., 22:11
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Conyloma eltávolítás
28 hetes terhes vagyok, egy hónapja lézeres condyloma eltávolításom volt, ami most megint kiújult, igaz most nem olyan durva mint volt. A kérdésem a...
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör
Pajzsmirigy betegség
Terhesség előtti alkohol