Menstruáció zavar.

Tisztelt Dr Úr! Menstruációm 5. napja késett viszont már görcsölt előtte 1-2 nappal. Egyik reggel zuhanyzás közben arra lettem figyelmes hogy egy jó nagy maréknyi kicsit véres színű sűrű és darabos váladék esett a kád aljára. állagát leginkább a sárhoz tudnám hasonlítani. Azt hittem megjött de utána nem volt semmi vérzés még 2 napig csak a görcsölés. Alapból a mentstruációm 1 vagy másfél napig szokott tartani jobb esetben. Évente előfordul 1-2szer hogy ki is marad egy hónapot olyankor csak gyógyszer segítségével jön meg. 18 évesen volt egy abortuszom és epilepsziás gyógyszereket szedtem 4 évig. Lehet ez az egész annak a jele h többet nem eshetek teherbe? Vagy cisztának? És mi lehetett az a rengeteg véres váladék?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza menstruációs zavar témában

Tisztelt Hölgyem!

Javaslatom egy terhességi teszt / patikában kapható, reggeli első vizeletből kell végezni /, ha ismételten negativ, akkor megnyugodhat-nem terhes. A hüvelyből kicsuszó váladék abból adódik, hogy az éjszaka a vérezgetésből eredő váladék a hüvely boltozatban gyülik össze és ez felkelés után egyszerre távozik, ezért olyan furcsa az állaga is.

Nőgyógyászati vizsgálatot, hüvelyi ultrahang végzését és hormon meghatározást tanácsos végeztetnie a későbbiekben. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. július 08., 08:58; Megválaszolva: 2015. július 08., 14:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés
Méhnyakrák szűrés eredmény