Komoly a baj?

Jó estét! Húzom húzom az időt pedig lehet komoly a baj. Utoljára március 18 volt meg a menstruációm, rá április 5 körül megint megjött. Azóta is tart...: (Erős alhasi fájdalmaim vannak, az ülés is komoly gondot jelent ilyenkor. Ez nem hasonlítható a megszokott menstruációs görcsökre, hasító fájdalom ami egyszer rövidebb máskor hosszabb. Már az illemhelység használatakor is ilyen fájdalmaim vannak, amit hasmenés kísér. Pár információt leírnék még, ha jól emlékszem akkortájt volt egy régi barátommal intim kapcsolatom, ahol nem védekeztünk. Tudtommal így nem lehetséges a teherbe esés menstruáció alatt. Egy ideje elég feszült vagyok, folyamatos hangulatingadozásaim vannak, nem egyszer vérzett az orrom. Vásároltam gyorstesztet ami negatív eredményt mutatott. Már tényleg nem tudok mire gondolni, soha nem történt ezelőtt ilyen. Hétfőn mindenképp elmegyek orvoshoz, de jó lenne tudni hogy kihez kéne fordulnom. Nőgyógyász? Esetleg másik orvos? Előre is köszönöm a válasz. Üdvözlettel Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza vérzészavar témában

Kedves Tímea! Igen, holnap menjen el orvoshoz.

Nőgyógyászt keressen fel, és a háziorvosát is (hasmenést is említ) .Jobbulást kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. április 12., 00:52; Megválaszolva: 2015. április 12., 22:24
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...