nagyon tanácstalan

Tisztelt Doktor Ur! En sajnos már nagyon elkeseredtem. Ällando folyás(hüvely gomba) , állando alhasi görcsök amelyek leginkább a derek tájba hatnak ki, folyamatos fáradtság, es gyengeseg. Ätesttem jo pár orvosi vizsgálaton, mint pl: ultrahang, voltam gomba laborban is. A nögyogyaszom szerint Candida, ami ellen, az elmult felevben 3 kurát is megcsináltam (orvosi receptre.) . A hüvely tablettátol, a hüvely mosoig, a kremekig, különbözö teákig, elkezdve mindent kiprobáltam. Semmi nem mulik el. Már lassan lassan egy eve. A páromat is kezeltem az orvosi receptre kapott kremmel. A rákszüres eredmenyere a válasz az volt: " Valami kis gyulladást találtak csak." Nagyon kellemetlen, candida dietát is csináltam, es semmi nem mulik. Ezen kivül, ugy erzem hogy az altáji fájdalmak a vesemtöl fakadnak. Gyakran pisilek, folyamatos vizelesi ingerem van, es állando altáji fájdalmak. A menstruácio idejen a hasigörcsökröl nem is beszelve, az ágybol nem tudok olyankor 2 napig kikelni. "Házi orvos: vervizsgalat, azt mondta minden rendben." Nem tudom mit kellene tennem. Ällitolag minden rendben van, es megis fájdalmaim vannak, es el nem mulo gombás fertözesem, ami már megkeseriti az eletemet. Pedig nagyon oda figyelek a higeniára is, mások szerint talán tulzotan is. Tudna valami tanácsot, vagy csoda tevö szert ajánlani? (Elnezest az ekezetek hiány miatt.) Elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza nagyon tanácstalan témában

Tisztelt Hölgyem!

A nőgyógyászati vizsgálat:

cytológia, HPV tipizálás, kolposzkópia, hüvelyváladék kenet vétel, hüvelyi ultrahang végzése és makacs, visszatérő alhasi panaszok esetén a sex.uton terjedő kórokozók/Chlamydia, Ureaplasma, Gardnerella, Mycoplasma, Atopóbium / kimutatása--kell, hogy legyen.

Jelenleg, ezek állnak rendelkezésünkre a kivizsgálásnál.

Kérem, ne legyen tanácstalan, ezeket végeztesse el, sok minden rendeződhet!

Kezelő orvosával mindig egyeztetni kell, hogy mit és miért csinálnak.

Vizelési panaszai miatt urológiai vizsgálat és az alhasi fájdalmak megitélésére laparoscópiás /hastükrözés/ eljárás is lehetséges, de ez mütét és csak végső esetben ajánlanám! Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: a sok "doktori" tanács mellett nem szabad elfelejteni a "füben-fában orvosság " elvet sem, hiszen a gyógyfüves ülőfürdő/kamilla, cickafark/ és utána a hüvelyben alkalmazható probiotikumok/ DM-ben vény nélkül kapható/ sokat segithet Önön, de ezeket saját magának kell kipróbálnia!

Kérdés: 2015. március 31., 13:24; Megválaszolva: 2015. március 31., 14:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?