Menstruációs zavarok

Tisztelt Doktor Úr! Elejétől kezdve rendszertelenül menstruálok, kivéve, amikor fogamzásgátlót szedtem. 3 éve eltávolították a jobb petefészkemet egy dermoid cisztával együtt, de azóta sem állt be a ciklusom. A bal petefészek PCO szindrómás. Mindezek ellenére még nem tettem le a gyerekvállalásról sem. Az aktuális kérdésem és észrevételem: Újabban azt figyeltem meg, hogy az orgazmus egyértelműen vérzést vált ki. Pedig semmi olyan nem történik, ami fizikai sérülést okozhat. Azt szeretném kérdezni, hogy mi okozhatja ezt és ezzel a problémával milyen szakorvost keressek meg? (mert a jelenlegi nőgyógyászommal ezt nem szivesen osztanám meg) Előre is köszönöm!

Dr. Kiss György válasza Menstruációs zavarok témában

Tisztelt Hölgyem!

Egyálatlán nem kell letennie a gyermekvállalásról, csak a PCO syndromát ki kell vizsgáltatni/insulin resistentia , terheléses vércukor, hormonok stb./

Az orgazmust követő vérzés miatt hüvelyi ultrahang vizsgálat mindenképpen indokolt lenne.

Javaslatom: sexológiával foglalkozó nőgyógyássz, laboratóriumi kivizsgálás és hüvelyi UH végzése. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 31., 11:18; Megválaszolva: 2015. március 31., 11:49

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Mestruációs zavarok
Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy december 31-én helyeztek fel Levosert nevű hormonos spirált. Nem volt semmi gond a...
Folyadék alapú cytologiai lelet
Irritált hüvely bemenet
Lehetek terhes előváladéktól?
Nőgyógyászati probléma