Ladyvita

Üdvözlöm! Hüvelygombára használtam Canesten combit, azonban a problémám kb egy hét után kiújult. Az interneten olvastam a Ladyvita hüvelykúpról. 5 napig használtam, tegnap előtt helyeztem fel az utolsót. Mellette iszom napi 3x15 csepp grapefruit cseppet. A viszketés megszűnt, azonban a túrószerű folyásom nem teljesen. Sokkal kevesebb a folyásom, épp csak egy cseppnyi van, de félek, hogy ez azt jelenti, hogy nem gyógyultam meg teljesen. Kellene még használnom a kúpot? Vagy ez csak a "kiürülés" miatt van? Teljesen elvagyok már keseredve, hogy semmi nem segít.: ( Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza hüvelygomba témában

Tisztelt Kérdező!

Ugyan nem írta, de valószínűleg él nemi életet. Barátjának is szükséges lenne adni a kezelést hogy a gombásodása végleg elmúljon.

Van mikor szájon át keresztül szedhető tablettára is szükség van.

Ezt csak orvos írhatja fel.

Üdvözlettel.

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 17., 10:11; Megválaszolva: 2015. március 20., 08:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet