pecsetelo verzes

Tisztelt Doktor ur! Pecsetelo verzesem van 4 napja. Korabban ilyen nem fordult elo 3eve szedek lyndinette20as fogamzasgatlot. Febr24en megjott a menstruaciom majd februar28an lebetegedtem marcius 3tol curam - ot szedtem 7napig 11en megjelent a pecsezelo verzes. Egyuttletem csak a menstruacio elott volt. Mivel a nogyogyaszom szabin van mashoz pedig nem szivesen mennek ja nem muszaj igy itt kerdezem On szerint mennyire surgos egy szakorvosi vizsgalat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vérzészavar témában

Tisztelt Kérdező!

Tekintettel a panaszaira és a fogamzás gátló szedésre, nyugodtan várhat a ciklus befejezéséig és remélhető, hogy a következő levél szedésének kezdetére már nem fog jelentkezni a pecsételő vérzés.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 15., 01:05; Megválaszolva: 2015. március 17., 22:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz