Méhszájseb

Jó napot Kívánok. 21 éves vagyok, 17 éves korom óta élek, szexuális életet. A panaszom az állandó hüvelyi folyás, többször jártam orvosnál, legutóbb 2015. január 12-én voltam, akkor az orvos méhszájsebet állapított meg, felírt kettő hüvelyi tablettát, Az egyik Klion D 100 és Acidi borici. Ezeket az orvosi javaslat szerint alkalmaztam. Mellé kaptam fogamzásgátlót Triodena. A hüvelyi folyásom a mai napig tart, csak hogy társult mellé alhasi görcs, amióta abba hagytam a hüvelyi tabletták szedését, ez folyamatosan naponta többször jelentkezik pár másodpercig tart, de nagyon kellemetlen. Nem tudom mi lehet a probléma, nem körzeti orvosnál voltam, hanem magánorvost kerestem, magával a doktor úrral nem volt problémám, csak azzal, hogy 7 órára kaptam időpontot és éjfélkor kerültem sorra, mi lehet a probléma velem? Most menjek akkor vissza az orvoshoz? Mit tanácsol? Köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Szilvia! Semmiképpen ne menjen ugyanoda. Amúgy sem értem, miért költ egy fiatal hölgy magánrendelőre. Az SZTK-ban jobban felszerelve legalább olyan emberszabású orvosoktól kap ellátást. Nagy baj nincs, de hüvelyi ultrahangos vizsgálat mindenképpen kell a tisztánlátás érdekében. Jelentkezzen sürgősséggel, hogy mielőbb fogadják.

Kérdés: 2015. március 01., 14:07; Megválaszolva: 2015. március 01., 16:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...