Méhszájseb fagyasztás

Tisztelt Doktor úr! 5 hete voltam méhszájseb fagyasztáson (nagy kiterjedésű volt és állandó folyást okozott, a rákszűrésem P1-rendben volt) . Az orvosom mondta, hogy számítsak vízszerű folyásra, sebváladékra a beavatkozást követően, de azt nem mondta, meddig és már kezdek aggódni, mert még mindig tart, de már nem vízszerű, hanem sűrűbb és sárgás (a mennyisége csökkent) .Normális ez még ennyi idő után? Minden tilalmat betartottam. Köszönöm szépen a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Méhszájműtét utáni állapot témában

Kedves Kérdező! Sajnos, ez még lehetséges, használja valamelyik recept nélkül kapható protexint, olvassa el használati utasítást. Ezzel optimális lehetőséget ad a hüvely és méhszáj hám védelmére. Ha rend van, érdemes heti 1-2 x hosszú hónapokig alkalmazni.

Kérdés: 2015. február 21., 21:35; Megválaszolva: 2015. február 22., 18:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...