Méhszájseb

Tisztelt Doktor Úr! 3 napja volt egy lézeres méhszájseb eltávolításom, utókezelésre az orvosom kúpot írt fel, amelyet 10 napig kell alkalmaznom. 2 nap után meg jött a menstruációm, így értelemszerűen ezt meg kellett szakítanom. A kérdésem az lenne, hogy miután elmúlik a menstruációm folytassam e a kúp használatát onnan, ahol abbamaradt (tehát 8 alkalom még) vagy újra a 10 alkalmassal kezdjem elölről. (a dobozban úgy láttam több van, mint 8) Válaszát megköszönve, üdvözlettel, Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza méhszáj műtét témában

Kedves Andrea! Bár jó lett volna tudnom a kúp pontos nevét, használja el csak a maradék nyolcat. Ezek a hüvely műtét utáni optimális és kórokozó mentes állapotát tartják fenn. Ha már teljesen gyógyult a sebterület és együttlét is engedélyezett orvosa szerint, haszmnálja majd hosszútávon heti 1-2 x valamelyik hüvelyi probiotikumot, recept nélkül kapható.

Kérdés: 2015. február 09., 14:23; Megválaszolva: 2015. február 09., 18:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma