Lehetek terhes?

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy január 1-én együtt voltam a párommal. 2-án megjött a menzeszem rendesen. Mindig úgy csináljuk ha úgy érzi óvszert használunk és abban megy el. Eddig ezzel egyszer sem volt probléma. Nekem a mellem szokott menzesz előtt feszülni, amikor 2-án megjött elmúlt a mellfeszülés, viszont a menzesz után közvetlen újra elkezdett feszülni napról napra jobban. Már csináltam 3 tesztet és mind negatív lett. Túl korán csináltam? Lehetek terhes? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A menstruáció előtti napon a fogamzás lehetősége minimális.

Negatív terhességi teszt, rendes menstruáció esetén a terhesség nem valószínű.

Kérdés: 2015. január 15., 16:34; Megválaszolva: 2015. január 15., 20:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye