• Hysterectomia utani vizeletszivargas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr! 2 hete csecsemofejnyi myoma miatt laparaomia tortent a meh es a petevezetok eltavolitasava. Petefeszkek meghagyasaval. Most jelenleg az a panaszom, hogy hogy akaratlanul elcseppenik a vizeletem. A mutet utani kateter eltav. Utan ilyen panaszom nem volt sőt eloőtte sem. Voltam laborban vizeletvizsgalaton es nagyon csunya a vizeletem tele vvt. Vel es gennysejttel. tarividet szedek, de ma mar elfogy. Az operalo orvos azt mondta hogy a holyagrol kellett a mehemet lefejteni. Nem akkor cseppenik el ha kohogok vagy tusszentek, hanem legfokepp ejszak folydogal, es napkozben is csak gondol egyet es elcseppenik. Azt szeretnem megkerdezni hogy most mi a fene lehet abaj. ferozes? Osztrogenhiany? Vagy valamilyen muteti szovodmeny?. Aktiv, napi szinten sportolo 44 eves no vagyok. Teljesen ketsegbe vagyok esve. Ez most mar mindig igy lesz? Kerem segitsen kitalani vajon mi lehet ennek a kellemetlen betegsegnek az oka!

        Dr. Törő Bálint válasza a vizelet inkontinencia témában

        Tisztelt Kérdező! A hysterectomia alkalmával valóban sérül a hólyag beidegzése. Ne aggódjon, ez a tünet, mely Önnél jelentkezik, kb. 3 hónap múlva magától megszűnik. A vizelet csepegést a medence fenék izmainak erősítésével akadályozhatja meg. Ez az u.n. intim torna.Erről ismertetést bőven talál az interneten. Üdvözlettel: Dr. Törő


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2014. július 12., 12:57; Megválaszolva: 2014. július 14., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: