Hysterectomia utani vizeletszivargas

Tisztelt dr! 2 hete csecsemofejnyi myoma miatt laparaomia tortent a meh es a petevezetok eltavolitasava. Petefeszkek meghagyasaval. Most jelenleg az a panaszom, hogy hogy akaratlanul elcseppenik a vizeletem. A mutet utani kateter eltav. Utan ilyen panaszom nem volt sőt eloőtte sem. Voltam laborban vizeletvizsgalaton es nagyon csunya a vizeletem tele vvt. Vel es gennysejttel. tarividet szedek, de ma mar elfogy. Az operalo orvos azt mondta hogy a holyagrol kellett a mehemet lefejteni. Nem akkor cseppenik el ha kohogok vagy tusszentek, hanem legfokepp ejszak folydogal, es napkozben is csak gondol egyet es elcseppenik. Azt szeretnem megkerdezni hogy most mi a fene lehet abaj. ferozes? Osztrogenhiany? Vagy valamilyen muteti szovodmeny? . Aktiv, napi szinten sportolo 44 eves no vagyok. Teljesen ketsegbe vagyok esve. Ez most mar mindig igy lesz? Kerem segitsen kitalani vajon mi lehet ennek a kellemetlen betegsegnek az oka!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vizelet inkontinencia témában

Tisztelt Kérdező!

A hysterectomia alkalmával valóban sérül a hólyag beidegzése.

Ne aggódjon, ez a tünet, mely Önnél jelentkezik, kb. 3 hónap múlva magától megszűnik.

A vizelet csepegést a medence fenék izmainak erősítésével akadályozhatja meg. Ez az u.n. intim torna.Erről ismertetést bőven talál az interneten.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. július 12., 12:57; Megválaszolva: 2014. július 14., 09:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés