Borderline tumor

Tisztelt Doktor Úr Nő! Én egy 42 éves nő vagyok.2010-ben, volt egy 4 kg-os bordreline tumorom, amikor eltávolították a bal petefészkemet. Azóta is kínlódok nőgyógyászati problémákkal.Nagyon rendszertelenül menstruálok, van, hogy 2 hónapig semmi, aztán egy hónapban 3x.Többször voltam nőgyógyászhoz a panaszommal, és többször volt petefészek cisztám is, ami magától eltűnt.Kb egy hónapja csináltak nálam egy egészségügyi küretet, aminek az eredménye negatív lett. Ca-125 13, ooU/ml. Akkor csináltak egy hüvelyi uh-t ahol bo-n 46x43mm-es cystikus resistentiát ír le az adnextájon. A műtét után ismét visszahívtak hüvelyi uh-ra.Lelet: Uterus:r.nagy nyálkahártya:6.3mm Ovariumok:jo-i ov 50x30mm-es, benne 24x18mm és 21x12mm-es echomentes képlet.Bo-n adnextomia történt! Douglas:folyadék nincs Kóros erezettség nem látható.Szabad hasűri folyadék nem látható. A kezelőorvosom, kért egy ct vizsgálatot, a megnagyobodott petefészek miatt.Sajnos csak Augusztus12-re kaptam időpontot. A kérdésem, annyi lenne, hogy Doktor Úr véleménye szerint, nem kellene megsürgetni, ilyen kórelőzménnyel? És a leleteim alapján mégis mire számíthatok, mert a nőgyógyászom, azt mondta ne tartsak semmi rossztól.Doktor Úr véleménye? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel:Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

A leírtak alapján ösztrogén túlsúlyos kép látszik. Ennek következménye a rendszertelen menstruáció. Sürgető teendő jelenleg nincs, beavatkozás szüksége sem látszik. Az ultrahang leletből is látszik, hogy ez funkcionális, működési tényezőkön alapul.

Kérdés: 2014. május 08., 16:39; Megválaszolva: 2014. május 11., 21:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon