Menzesz eltolása

Tisztelt Doktornő/Doktorúr! A következő havi vérzésem (május 20-tól 25.ig tart)szeretném eltolni 4-5 nappal mivel egy 3 napos tréningen kell részt vennem ami nagyrészt egy medencében fog lezajlani. Erre a novynette (1x21) nevű fogamzásgátlót írták fel, de ezt a mostani vérzés lezajlása utáni első nap (a ciklus 7. napján)- (április 29-én) kezdtem el szedni. A kérdésem az lenne, hogy a 21 tabletta beszedése után, ha nem tartok 7 napos szünetet, hanem elkezdem a következő adagot, akkor ezzel a módszerrel tudom késleltetni a vérzést? Számomra a gyógyszer eredeti rendeltetése nem fontos, vagyis csupán a késleltetés lenne a cél! Válaszát Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a menses témában

Nem érdemes ezt megkockáztatni, mert hónapokig tartó vérzészavara is lehet. Tegyen fel egy tampont a vizbe menés előtt és nem lesz probléma. Ráadásul a ciklus első napjától kellett volna elkezdeni, úgy hogy lehet hogy így is lesz vérzése. Egyébként a folyamatos szedéssel lehet a mensest eltolni elvileg de egy teljes ciklussal, nem 5 nappal. Nem motor ez amit úgy állítok be ahogy nekem kellemes.!

Kérdés: 2014. április 29., 22:30; Megválaszolva: 2014. május 04., 10:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás