méhszájseb barna folyással, hasfájással

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Méhszájsebet állapítottak meg nálam egy hete. Értem a problémát és megnyugtatott az orvos is. Két hetet várnom kell a citológiára, és utána a lefagyasztást javasolta. Ezzel nincs problémám. Miután megvizsgált és levette a citológiát, mondta hogy ne lepődjek meg, ha vérzés lesz. Vér kevés volt(vizsgálat után pici), azonban azóta folyamatosan minden nap barnás folyásom van(nem sok, kevés), illetve úgy fáj a hasam, mint menstruáció előtt(nem erős fájás). Hol az egész alhasam tompán fáj, hol szúr egyet-kettőt. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan vérzik ez a "seb"? Ha igen, nem baj az? Türelmetlen vagyok, míg megjön a citológia. Javasolja, hogy visszamenjek hamarabb vagy természetes jelenség? Annyit szeretnék még megírni, hogy 3hónapba elhalt terhesség miatt volt műtétem, azóta barnás folyás jelen van. Most már értem az okát. Nagyon szeretnék kisbabát! A lefagyasztás a legjobb kezelés? (28éves vagyok.) Nagyon szépen köszönöm előre is remélem megnyugtató válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a méhszájseb témában

Kedves Kérdező! A méhszájseb elnevezés helytelen népies megjelöláse annak az állapotnak, hogy a nyakcsatorna belső mirigyhámja kitelepül a hüvelyi felszínre a védő laphám helyére. Nem tud a hüvelyi külvilágal szemben fedő, védő feladatot ellátni, gyulladt, vérzékeny lesz és izgágasága miatt bővebb, de nem kivánatosan lugos váladékot termel Ezzel rontja a hüvely savasságát, a tejsav baktériumok létét és fetőzhetőbb lesz. Fagyasztással a nem odavaló hámot elpusztítjuk, és lehetőséget adunk a laphámnak a visszatelepülésre. Ezt műtét után néhány nappal elősegíthetjük valamelyik recept nékül kapható hüvelyi probiotikummal, olvassa el a használati utasítást. Addig ne nyugtalankodjon a véreskés váladék miatt. Az alhasi görcsölés viszont nem igauzán fér a képbe, ha ez tarósan fennáll, mégis muassa meg magát nógyógyászának.

Kérdés: 2014. április 07., 14:39; Megválaszolva: 2014. április 09., 13:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele