Az ezüst kolloid condyloma ellen mennyire hatásos?

Jó estét kívánok. Mónika vagyok.Diagnosztizálták nálam a condyloma nevezetű betegséget.Egyik ismerősőm ajánlotta az ezüst kolloid folyadékot. Azt mondta hogy belsőleg is jó/hüvely belseje/ és naponta háromszor egy kis kanállal iszom.Neki bevált és án is egyre jobban érzem magam/nagyon sokszor elfáradtam/. A kérdésem az lenne, mennyire lehet ez gyógyír erre? A nőgyógyászom írt fel immunerősítőt, de annyira drága, hogy sajnos ezt nem tudom kiváltani, viszont az ezüst kolloidnak egész tűrhető ára van, ráadásul házi készítésű.Válaszukat előre is köszönöm.Tisztelettel: Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza condyloma témában

Kedves Mónika! A condyloma a HPV vírusfajta bizonyos törzsei által létrehozott hámelváltozás. Ha néhány szemölsre terjed ki, legjobb és leggyorsabb a Codilyne nevű ecsetelőszer helyi alkalmazása, amit legjopbben nőgyógyész tud ecsetelni, mert fontos, hogy csak a szemölcsök teteje legyen néhányszor ismételten 2-3 napomta ecsetelve, mert erős maró hatásábal az ép hámot kimarná. A szájon át alkalmazott bármely szerrel kétejeim vannak, hozysen ez egy periifériás helyi képlet, amit legeredményesebben helyben lehet kezelni ecseteléssel, vagy sebészi eltávolítással.

Kérdés: 2013. december 19., 19:27; Megválaszolva: 2013. december 20., 17:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Condylomám lehet az eredmények...
Tisztelt doktor Úr! Nőgyógyászati vizsgálat során az alábbiakat állapítottak meg: kolp.a portio felszínén 12 ill.2-3 óra irányában flat...
Abnormális elváltozás, pici...
Tiszteletem Doktor Úr! Nem tudom, hogy mi tévő legyek, hova is forduljak jelenleg is meglévő problémámmal, nemi bőrgyógyászhoz, vagy...
Condyloma és HPV-gyanú
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 2 évvel ezelőtt HPV-gyanús lettem, Condylomát állapítottak meg nálam. A...
Condyloma műtét után
Jó napot, 25 eves lány vagyok.Pár hete észrevettem magamon pár kinövést a nemi szervemnél és a végbél körül amire en azt hittem aranyér egészen...