Veszteseg, mola terhesseg

Jo napot! 9 hetes terhes voltam mikor kiderult, hogy meghalt a babam megmutottek es ugynevezett Mola terhessegem volt.1honapja mutottek szeptember 6.an azota 2hetente kuldenek fiolat amibe pisilnem kell visszakuldeni es megnezik hogy mennyi a HCG szintem most 2, 4 volt es 0, 3 kene legyen, mar eltelt tobb mint 1honap a mutet ota de most 3napja folyamatosan faj a hasam es a gyomrom, nagyon sok gyogyszert szedtem augmentin, nospa, paracetamol stb. Az lenne az en kerdesem, hogy normalis ez a nagyon eros fajdalom a has es a gyomornal 3napja folyamatosan? a verzesem mar kezd mulni azzal nincs is problema, de ez a fajdalom ez kibirhatatlan. Es a masik kerdesem, hogy ez a 2.3 hcg szint ez jo vagy rossz? elore is koszonom a valaszt

Dr. Törő Bálint válasza mola terhesség témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos a mola terhesség lényege az, hogy a megtermékenyült petesejt elfajul, apró hólyagok keletkeznek a magzati sejtek helyett.

A HCG vizsgálatok azért kellenek, mert a leggondosabb méhkaparás után is visszamaradhat ebből a szövetből, mely tovább fejlődhet.

A HCG szinteket így nem lehet megítélni, nem írta a mértékegységet. Az állapota állandó orvosi felügyeletet igényel, ezért bármilyen panasza van azt beszélje meg a nőgyógyász szakorvosával.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2013. október 09., 11:43; Megválaszolva: 2013. október 09., 20:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mola terhesség
Nem múló hólyaghurut és...
Vérzés aktus után
Üdvözlöm! A kérdésem a következő lenne: páromnak az együttlétünk során elszakadt a fitymaféke, ami nekünk láthatóan az orgazmusa során...
Hormonok kiértékelése
Hpv diagnosztika
HPV pozitív 68 mutattak ki amít nem érték egész életében két hosszú kapcsolatom volt most kétségbe vagyok esve a mostani párommal egy éve vagyok...