1 db Diflucan 150 mg

Tisztelt Doktorno/Doktor ur! Majd` 2 eve diagnosztizaltak hepatitisz b fertozessel, akkor majdnem 28000 volt a virus szam es Aprilis vegen volt az utolso ellenorzesem mar csak 2880 volt a virusszam es a multiplikacio kb;15 ezer.Keteve huvelyfertozessel mentem orvoshoz es iszunyu faradt voltam, fajtak az izuleteim, szemeim furcsan neztek ki, fiszketett a fejem bore-ez meg mindig meg van es folyas is.Hall Istennek nem okozot a virus fertozes eddig semmilyem maj gyuladast remelem a virus nagmerteku csokkenese jo irany mutatt arra, hogy legyozze a szervezetem ezt a fertozest es immunizalt legyek Minden remenyem! Most kaptam egy gyogyszert Diflucan 150-mg, azutan, hogy elolvastam a mellekhatast felelem fogott el.Bevehetem e? Koszonom nagyon szives valaszat es idejet! Nagyon-nagy Tisztelettel: Rozi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza hepatitis B témában

A leírt készítmény gomba kezelésére alkalmas készítmény.Ilyen jellegű panasz esetén választandó készítmény.

Kérdés: 2013. június 15., 03:39; Megválaszolva: 2013. június 15., 22:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés
Méh süllyedés