Hüvelygomba

Tisztelt doktor Úr/Nő. Az lenne a problémám, hogy voltam nőgyógyásznál és hüvelygombát állapított meg és kaptam rá 6db. Pimafucin hüvelykúpot és 2db. femiflo kapszulát. az egyiket a páromnak kellene bevennie, de még friss a kapcsolatunk és nagyon nem szeretném még ezt most elmondani neki. ugye így egy hétig nincs szex ezt megtudom majd neki magyarázni. de arra lennék kíváncsi, hogy nagy baj lenne ha a párom nem venné be a kapszulát mert végülis óvszerrel védekezünk MINDIG és így gondolom nem kaphatja el tőlem. vagy ha be kell adnom neki akkor lehetne úgy hogy mondjuk teában vagy gyümölcslében a kapszulát feloldom? mert ugye kemény kapszula amiben por van ha szétveszem. így ugyanolyan hatása lenne? Köszönöm szépen előre is a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza hüvelygomba témában

Tisztelt Kérdező!

Mármint úgy érti, hogy a tudtán kívül csempészné be a gyógyszert az italába? Ha így értette, akkor remélem ezt az ötletet már el is felejtette és ilyesmi többé eszébe sem jut.

Amennyiben mindig a teljes aktus alatt óvszert használnak, akkor nem valószínű az oda-vissza fertőződés, így nem feltétlenül kell a barátjának bevennie a gyógyszert.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. március 11., 23:19; Megválaszolva: 2013. március 13., 19:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...