Candida ellen

Már fél éve szenvedek candida, enterococcus, streptococcus miatt, újból és újból elkapom, hiába kezeltettem magam. Ezen az oldalon kértem segítséget és ajánlottak két fajta kúpot (CNS, Protexin-Gyno) , és a Mikosyst Gyno 150. Az utóbbiban négy kapszula van, de az utasítás szerint nem értettem, hogy mennyit vegyünk be a párommal. Én is négyet, meg ő is, vagy elég kettő-kettő? Valamint egymást követő napokon szedjük be, vagy egy héten egyet? Előre is köszönöm válaszát!

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyi fertőzés témában

Kedves Kérdező! Ha biztosan gomba a fertőző kórokozó, és ennyiszer visszatért, legjobb, ha a négy kapszulából fejenként egyet ünnepélyesen egyszerre vesznek be. A másik kettő az öné, de hetente egy-egy kell belőle az első után szájon át. Az eljén érdemes egy Canesten combi gyógyszert még kéni, recept nélkül, a hüvely kúpot másnaponta egyet Ön használja el, a krémmel a partner kenje be fütyijét néhány napig. A Caneten után kell a Protexin a rend fenntartására, vagy más probiotikum, de néhány napi használat után 2x hetente hosszabb távra is érdemes segíteni a védő tejsav baktáriumok kialakulását és fejlődését. Sok és végleges sikert. Még annyit, hogyaz első héten, ha együt vannak, és nincs fent aznap kúp, érdemes a krémből babnyit felnyomni a hüvelybe előtte.

Kérdés: 2013. január 07., 15:45 ;Megválaszolva: 2013. január 10., 14:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ureaplasma
Tisztelt Doktornő, STD vizsgálatot csináltattam folyamatos kisebb panaszaim és hüvely bemeneti apró szemölcseim és baba projekt végett. 10-ből ez...
Hüvelygyulladás
Tiztelt Doktorúr! Hüvelygyulladásra kaptam Fluomizon tablettát, de a hüvelyem fájdalma miatt, képtelenség számomra a felhelyezése, valamint az...
Hüvely fertőzés
Egy hete csúnya hüvelygyulladással fordultam orvoshoz menni alig tudtam és sűrűfehér folyásom volt.Az orvosi eredmény a labor csak hetek múlva jön...
Nagyon erősen viszket a hüvelyem
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő problémával fordulok Önhöz. Nemrégiben enyhe nőgyógyászati panaszaim voltak, úgymint a megszokottnál...
büdös
Tisztel Doktor! Néhány napja büdös nemi váladék ürül. A mennyisége a szokott, egyéb tünet nincs. Ön szerint mi lehet ez? Jelenleg csinálok egy...