Nem tudok rendesen járni...

Erősen felfáztam és ugyanekkor megemeltem magam hat hete.Egy hét alatt olyan elnehezült lett csípőtől térd középig a testem, hogy járni alig tudtam.Ezért a reumatológushoz lettem küldve.Bal csípő beszükülést és csigolya eltolódást 6mm mutatott a röntgen, ami magyarázat volt ezekre a fájdalmakra.De sajnos az erős gyógyszerek és injekció sem segített.Végül a nőgyógyászaton kezelték a felfázást és az ott kapott gyógyszerek beszedése után enyhült és a járás is könnyebb lett.De sajnos még nem teljesen, gyenge és erőtlen, mintha az izmok nem akarnának működni. Most lett meg a kenet eredmény, minden negatív, kivéve a Bakteriális vaginosis.Lehetséges, hogy ettől a nem időben kezeltetett felfázástól vannak még a tüneteim?

† Dr. Szalóczy Péter válasza bakteriális vaginosis témában

Kedves Kérdező! A felfázás tüneteinek semmi köze ninc a megemeléssel remélhetőleg átmenetileg létrjött, járásnehézéséget és fájdalmat jelentő hibához. A baktriális vaginózis kellemetlen, de jelentéktelen gyorsan gyógyuló állapot, ha gyorsan ható antibiotikum gyógyszert kapott, utána az ettől kiirtott tejsav baktériumokat vissza kéne azonnal telepíteni hüvelyi probiotikummal, mint pl. a Protexin Gynophylus. Olvassa el a hasznáélati utasítást. Különben a véütelen húvely ujra megfertőőződhet valamilyen kórokozóval. Amit gerinc elváltozására és fájdalmára kapott, korrekt gyógykezelés, hosszabb távon panaszmentességig használja őket. De tudjon arról, hogy ha bármikor rossz mozdulatra panaszai kiújulnak, érdemes MRI vizsgálattal a gerinc állapotát pontosan tisztázni.

Kérdés: 2013. január 05., 14:26 ;Megválaszolva: 2013. január 06., 19:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...