Domperidontól?

Tisztelt Doktor! Domperidont szedek, 3x egyet, mivel refluxom van. Olvastam a betegtájékoztatóban, a lehetséges mellékhatások között szerepel a menstruációs zavar, illetve az emlőváladékozás. Ma reggel észrevettem tűhegynyi váladékot a melleimen, és a vérzésem is előbb jött meg, igaz csak 3 nappal, ennek nem is tulajdonítok nagy jelentőséget. Viszont ez a váladék nagyon megijesztett. Mi a teendőm? Hagyjam abba a gyógyszert? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Pétervári László válasza domperidon hatása témában

Az alkalmazott készítmény hatással lehet a hormonális működésre, a leírt hatásokhoz vezethet.

A gyógyszer elhagyása megoldást jelenthet, vagy másik készítmény alkalmazása.

Forduljon szakorvoshoz, emlő vizsgálat is javasolt.

Kérdés: 2012. november 10., 09:52; Megválaszolva: 2012. november 12., 20:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus