Valami baj van?

Tisztelt Doktor Úr! 2012. szeptember 29-én volt meg utoljára a menszeszem. Nem szedek gyógyszert. Átlagos ciklusom hossza 31 nap, a legrövidebb pedig 27. Mindig 5-6 napig tart és normális mennyiségű. Az első két nap 3-4 betétet használok, majd utána kevesebbet. Néha az első nap szokott lenni benne egy kevés alvadt vér is. Ez nem tudom, hogy gondot jelent? Szóval a férjemmel gyermeket szeretnénk. Így együtt voltunk 5, 10, 12, 15-én. 14-én, 15, és 16-án volt kisebb folyásom, illetve fájdogált a hasam is. Szerintem akkor volt peteérésem. 23-án volt kevés pecsételő vérzésem (2 csepp piros vér) (ha megtöröltem, illetve ha pisiltem akkor volt a vizeletem egy kicsit sötétebb valamint egy-egy kicsit hajszálvékony vér) . Két napig volt ilyen és napközben néha pedig semmi. Azt hittem, hogy ez a beágyazódás... Mert érzékeny volt a hasam is. De 26-án este fájdogált a hasam és már véreztem is egy keveset. Este végig fájdogált így gondoltam, hogy megjött a menszeszem. Reggelre volt egy kevés vér a betéten, illetve amikor pisiltem akkor jött alvadt vér is egy kicsit. Amikor megtöröltem akkor is jó piros volt. 27-én egész nap nem kellett cserélnem betétet és ez nekem elég szokatlan, mert ilyenkor már legalább háromszor kellett első nap cserélnem. Normális ez? Vagy valami gond van? Főként akkor jön vér amikor kimegyek a mosdóba. Mitől van ennyire kevés vér? A hasam most is egy kicsit érzékeny, a mellem már nem annyira. De egy kicsit többet kell járnom a mosdóba. Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy most ez normális, hogy ennyire kevés vér jön, vagy lehet hogy mégis terhes vagyok csak a szervezetem még nem tud rá reagálni? Nagyon megköszönném a gyors válaszát, amit előre is köszönök szépen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza vérzészavar témában

Kedves Kérdező! Kérem, ne figyelje magát ennyre. Ha terhes, mire válaszom eljut Önöz, végezzen elegy reggeli vizeletből készített terhestesztet, ez a világon jelenleg a legérzékenyebb mdzser koraterhesség kimutatására akár 3 hetes terhességnél már. Lehet, hogy koraterhességnél még az első ciklusidőben úgynevezett emlékező vérezgetés van, nincs jelentősége. De egy hét múlva egy hüvelyi egyszerű ultrahangos vizsgá, lat pontosan megmondja, hogy alakul.e egy koraterhesség. Addig legyen nyugodt, amúgy sincs tennivalója jelenleg a teszten kívül.

Kérdés: 2012. október 27., 19:31; Megválaszolva: 2012. október 30., 22:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gyógyszer adagolás
Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni hogy a Progesterone Exeltis gyógyszert a menstruáció első napjától, vagy a végétől számított 12 nap...
vérzészavar, hormon
Mi lehet a baj?
Mi lehet a baj?
Miért van ez, ha negatív minden...