Mit tegyek?

Kedves Doktor Úr/Nő! Már több éve kellemetlen szagú, sárgás folyást vettem észre. E mellé körülbelül 3 hónapja betársult, még két tünet. Az egyik, az aktus közben érzett fájdalom a hüvelyemben, a másik pedig az aktus utáni vizeléskor fellépő erős, égető fájdalom az egész nemi szervemen, amely van amikor csak negyedóra múlva múlik el. A panaszaimmal jártam már szakorvosnál, úgy három héttel ezelőtt. Nem szeretnék semmit kihagyni, ezért leírom nőgyógyászati leletem tartalmát.: kp. tág hüvely, portio hátul, kp. nagy uterus, anteflexioban van, környezetemko. szbad, bővebb fluor. Kismedencében kóros nincs. T.K: ép hámmal fedett portio Diagnózis: Trichomoniasis k.m.n., A hüvely és a vulva candidiasisa (N77.1*) . Vizsgálat közben a doktor említette, hogy "végig vagyok gyulladva" de erről több szó nem esett. Elvégeztem az előírt 10 napos kúrát, az előírásoknak megfelelően. Kerültem a nemi együtt létet, közös fürdőzést, vagy akármit ami miatt a kezelés nem sikerülhetett volna. Partnerem is szedte a számára kiírt gyógyszert. Mindennek ellenére a kúra elvégzése után a tünetek nem szűntek, de még csak nem is enyhültek. Az együttlétek fájdalmasak számomra, és attól félek, hogy ez már nem is lesz másképp. Előre is köszönöm idejét és segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Kérdező! Elhanyagolt vegyes hüvelyi fertőzése volt, van. Kár nem idejében jelentkezni, könyebb, gyorsabb a gyógyulás. Ne essen kétségbe, a panasz nagyon kellemetlen, de nem komoly. Jó lenne egy nem hiú orvost találni, aki ismeretlen tanácsára felír 10 db. CNS hüvelykúpot, melyekt tíz nem vérző napon helyezzen fel. A vége felé legalább kétszer legyenek együtt igenis két óra múlva, hogy a kenhetővé olvadt kúpanyaggal a partner igy a legalaposabban bekenődik. Egyuttal irasson fel 2 db Diflucan vagy Mycosist Gyno 150 nevű kapszulát, egyet mindketten szájon át vegyenek be. A kúpok után vegyen recept nélkül kapható hüvelyi probiotikm kapszulát, / Protexin-Gyno/, hogy a gyógyszerekkel teljesen kipusztított védő baktériumokat a visszaesés elkerülésére mielőbb telepítse vissza. A kúpok után hat kapszulát egymást követő napokon, a maradék nyolcat heti 2x tartós karbantartásra helyezze fel.

Kérdés: 2012. augusztus 31., 12:09; Megválaszolva: 2012. szeptember 01., 22:31
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...